torsdag den 29. marts 2012

Paelaen

Dette er endnu en test af ACRYLIC GROUND for PASTELS fra Golden i samarbejde mellem undertegnede og HobbyHimmelen i Kristiansand.
Akvarelspapiret er grunnet med en blanding af Pastelgrunderen, en tubefarve fra Golden, og vand. Dette er lagt på med en bred pensel med svinebørster.
Efter optegning af indre og ydre konturer lægges en række sorte markeringer ind med pastelblyanter, derfra er det en kombination af blyanterne og Rembrandt pasteller. Et stykke inde i processen vælger jeg at "skifte våben" .... jeg er ikke helt tilfreds .... hverken med baggrunden eller med farverne i paelaen. Derfra er det Pan Pastels ... og man kan sige at jeg skifter samtidig fra at tegne til at male !!!
Værktøjet fra Sofft dikterer en anden detaljegrad end man kan lave med pastelstifter og pastelblyanter ... og egentlig passer det mig fint .... til dette motiv!
Samtidig viser det sig at Acrylic Ground for Pastels fungerer glimrende sammen med Pan Pastels ... på trods af at der i dele af billedet er ret tykke farvelag fra brug af pastelblyanterne og Rembrandt stifterne.Foto af det færdige pastelmaleri, læg mærke til de vandrette linjer/spor efter pensel flere stder i baggrunden  ( tydelig i baggrunden på begge sider af ørene )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar